Pršut jelena, vakuumiran narezek

6,00 

Pršut Cobius Lucus je pripravljen po tradicionalni metodi in zori na ugodni kraški mikroklimi najmanj 12 mesecev. Stegna jelena zorijo v enovitem kosu s kostjo, obdana s dlako, kar preko postopka tradicionalnega zorenja privede v oblikujejo intenzivne arome mesnine. Na vrhuncu svoje zrelosti pršut ročno izkoščičimo in pripravimo vakuum narezke.

 Eno vakuumsko pakiranje vsebuje 50 g pršuta jelena Cobius Lucus.

 

Ni na zalogi

Šifra: TRG 056 Kategorija:

V rezini pršuta Cobius Lucus je ujeta aroma naše tradicije. V družinski butični pršutarni ohranjamo svojevrstno tradicionalno metodo, ki jo je oblikoval naš nono Franc Ščuka. Pršut jelena zori s kostjo in obdan z dlako na lesenih regalih z ročnim uravnavanjem prehoda kraškega zraka v notranjost pršutarne. Edinstven postopek omogoča nastanek intenzivne in elegantne arome mesnine temno rdeče barve. Prestižen produkt je primeren za glavno zvezdo hladnih predjedi, ki ji ob spremljavi  zanimivih gastronomskih kombinacijah postrežemo ob posebnih priložnostih.

Pri pršut jelena je, v primerjavi s pršutom divjega prašiča ali gamsa,  veliko bolj poudarjena aroma mesnine.

Pršut ni dimljen. Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

Teža 0,2 kg