Skoči na vsebino

Pršut zorjen 24+ mesecev, ročno rezan, vakuumiran narezek

8,00 

Pršut Cobius je zorjen po tradicionalnem postopku najmanj 24 mesecev. Naši mojstri ga ročno narežejo tako kot narekuje kraška tradicija. Rezina ročno rezanega pršuta oplemeniti okus mesnine in ob okušanju ponuja razvoj prefinjene arome. 

Eno vakuumsko pakiranje vsebuje 100 g ročno narezanega pršuta Cobius.

Plačilo po predračunu z načinom slikaj in plačaj (QR KODA).

Ni na zalogi

Šifra: TRG 053 Kategoriji: ,

Ročno rezanje

Za oblikovanje popolnega okusa pršuta je potrebno znati oblikovati pravilen rez mesnine. Nepravilno oblikovana rezina, preveč debela ali prevelika, lahko pokvari gastronomsko izkušnjo. Prav zaradi tega je potrebno znati pravilno obrezati pršut in ga nato v stojalu ročno rezati. Z mislijo, da vam ponudimo vrhunsko mesnino v njeni najbolj kakovostni obliki, smo oblikovali ročno rezane narezke, ki vam jih pripravijo naši mojstri ročnega rezanja.

Ročno rezanje vs. Strojno rezanje

Stara kraška tradicija narekuje ročno rezanje pršuta in s tem se ob okušanju v ustih oblikuje bolj intenzivna aroma od tiste rezine, ki je bila rezana strojno.

Pršut Cobius +24M

V rezini pršuta Cobius je ujeta aroma naše tradicije. V družinski butični pršutarni ohranjamo svojevrstno tradicionalno metodo, ki jo je oblikoval naš nono Franc Ščuka. Pršut Cobius zori preko 24 mesecev na lesenih regalih z ročnim uravnavanjem prehoda kraškega zraka v notranjost pršutarne. V pršutu Cobius vlada ravnovesje slanosti, sladkosti in sočnosti, ki zadovolji še najbolj zahtevne brbončice. Rezina pršuta bo obogatila vaše predjedi in s svojim aromatičnim okusom očarala vsakega gastronomskega navdušenca.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

Teža0,2 kg