Pršut zorjen 36+ mesecev, vakuumiran narezek

8,00 

Najboljša stegna dozorijo v pršut Cobius zorjen 36 mesecev. Pršuti so pripravljeni po tradicionalni metodi na ugodni kraški mikroklimi. Na vrhuncu svoje zrelosti pršut ročno izkoščičimo in pripravimo narezke. Rezina pršuta ponuja prepletanje prefinjenih arom, ki lahko nastanejo samo preko postopka dolgotrajnega zorenja.

Eno vakuumsko pakiranje vsebuje 100 g strojno narezanega pršuta Cobius

18 na zalogi

Šifra: TRG 052-1 Kategorija: Oznaka:

V rezini pršuta Cobius je ujeta aroma naše tradicije. V družinski butični pršutarni ohranjamo svojevrstno tradicionalno metodo, ki jo je oblikoval Franc Ščuka. Pršut Cobius zori preko 36 mesecev na lesenih regalih z ročnim uravnavanjem prehoda kraškega zraka v notranjost pršutarne. V pršutu Cobius vlada ravnovesje slanosti, sladkosti in sočnosti, ki zadovolji še najbolj zahtevne brbončice. Rezina pršuta bo obogatila vaše predjedi in s svojim aromatičnim okusom očarala vsakega gastronomskega navdušenca.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

 

 

Teža 0.2 kg