Pršut divjega prašiča, vakuumiran narezek

6,00 

Pršut Cobius Rena je pripravljen po tradicionalni metodi in zori na ugodni kraški mikroklimi najmanj 12 mesecev. Stegna divjega prašiča zorijo v enovitem kosu s kostjo, obdana s dlako, kar preko  postopka tradicionalnega zorenja privede v oblikujejo elegantne arome mesnine. Na vrhuncu svoje zrelosti pršut ročno izkoščičimo in pripravimo vakuum narezke.

Eno vakuumsko pakiranje vsebuje 50 g pršuta divjega prašiča Cobius Rena.

 

4 na zalogi

Šifra: TRG 055 Kategorija:

V rezini pršuta Cobius Rena je ujeta aroma naše tradicije. V družinski butični pršutarni ohranjamo svojevrstno tradicionalno metodo, ki jo je oblikoval naš nono Franc Ščuka. Pršut divjega prašiča zori s kostjo in obdan z dlako na lesenih regalih z ročnim uravnavanjem prehoda kraškega zraka v notranjost pršutarne. Edinstven postopek omogoča nastanek čudovito aromatično uravnotežene mesnine temno rdeče barve. Prestižen produkt je primeren za hladne predjedi, najdemo pa ga tudi v zanimivih kombinacijah na degustacijskih krožnikih v visoki kulinariki.


Pršut ni dimljen. Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

Teža 0.2 kg