Skoči na vsebino

Pršut zorjen 36+ mesecev, vakuumiran kos

35,00 95,00 

Pršut Cobius zorjen +36 mesecev prestvlja navišjo kakovost dozoreleosti okusa mesnine.  Pršut z dolgotrajno dobo zorenja pridobi  mehkobo in slastnost okusa, njegova rezina se aromatično stopi v ustih. Pršuti zorijo po posebni nadgrajeni tradicionalni metodi, ki jo je razvil Franc Ščuka. Na ugodni kraški klimi preživi najmanj 36 mesecev, dokler ne pride čas, da ga v vrhuncu svoje zrelosti ročno izkostimo. Tako ohranimo kompaktnost kosa in prvinsko kvaliteto. Pršut z dolgotrajno dobo zorenja pridobi  mehkobo in slastnost okusa, njegova rezina se aromatično stopi v ustih.
Cena z DDV je 50 €/kg.

 

Šifra: TRG 021-1 Kategorija:
  1. Pršut Cobius je proizvod vrhunske kakovosti. Dozori po posebni nadgrajeni tradicionalni metodi, ki jo je razvil Franc Ščuka. Na ugodni kraški klimi preživi najmanj 36 mesecev, dokler ne pride čas, da ga v vrhuncu svoje zrelosti ročno izkostimo. Tako ohranimo kompaktnost kosa in prvinsko kvaliteto.

Teže vakuumiranih kosov so od 0,8 do 1,7 kg.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

Pri nakupu kosov pršuta vam bomo v elektronskem sporočilu posredovali predračun, ki bo vseboval podatke o točni masi pršuta, zato se bo lahko znesek malce razlikoval od zgoraj napisanega. S tem želimo ponuditi uporabnikom prijetno in pošteno potrošniško izkušnjo.

 

TežaNi na voljo