Skoči na vsebino
Akcija!

Darilni paket – Kraška pokušina

Original price was: 26,20 €.Current price is: 25,20 €.

Darilni paket vsebuje:
– vakuumiran kos pancete Morus
– steklenica Terana Ščuka, 0,75L.

Točna cena paketa je odvisna od teže izbranega vakuumiranega kosa in se obračuna v predračunu. Teže vakuumiranih kosov pancete so med 0,50 in 0,60 kg. V zgornji ceni je upoštevana teža kosa pancete 0,60 kg.

Plačilo po predračunu z načinom slikaj in plačaj (QR KODA).

Ni na zalogi

Šifra: TRG 003-1 Kategoriji: ,

Panceta Morus je zorjena 6 mesecev po tradicionalnem postopku. Enakomerno izmenjevanje prog mesa in maščobe s pridihom popra in kraških začimb oblikujejo svojevrstno slasten okus.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in mlečnih proteinov.

Vinogradi v lasti družine Ščuka se nahajajo na sončnih legah v neposredni bližini posestva v vasi Kobjeglava na Krasu. Vzgojeni so v obliki kraškega latnika, večina del v vinogradu je opravljena ročno. Ko nastopi čas trgatve, je grozdje ročno obrano in prebrano. Vino je pridelano samo z avtohtonimi kvasovkami, brez uporabe sredstev za regulacijo lastnosti vina in je nefiltrirano.

Letnik: 2020
Vinorodni okoliš: Kras
Sladkorna stopnja: suho
Alkohol: 13 % vol
Vsebina: 0,75 l
Sorta trte: refošk
Sestava tal: jerina
Barva: rdeče

Pri nakupu vakuum kosa vam bomo posredovali v plačilo predračun, kateri bo vključil točno maso kosa, zato se bo lahko znesek malce razlikoval od zgoraj napisanega. S tem želimo ponuditi uporabnikom prijetno in pošteno potrošniško izkušnjo.

Teža2,3 kg