Skoči na vsebino
Akcija!

Darilni paket Brinko

62,99 

Darilni paket vključuje:

  • knjigo Brinko in ena kraška dogodivščia,
  • plišasto igračko kraški ovčar Brinko in
  • darilni bon Pršutarne Ščuka v vrednosti 30 EUR.

Brinko, pogumni kraški ovčar, te popelje na nepozabno pravljično dogodivščino, kjer spoznaš naravne in kulturne znamenitosti “matičnega Krasa”. Prelistaj knjigo in pridi na družinski izlet na Kras. Sprehodi se po Brinkovi krožni poti in vnovči darilni bon v Pršutarni Ščuka, kjer te čaka prava kraška marenda.
Pridi dogodivščinam naproti!

Več o Brinkovih dogodivščinah si lahko prebereš na www.brinko.si

Plačilo po predračunu z načinom slikaj in plačaj (QR KODA).

26 na zalogi

Kategoriji: ,

Knjiga:

Brinko, pogumni kraški ovčar, je doma na Krasu. Njegovo ime izhaja iz grma brin, ki uspeva na gmajni, kjer ovčar vsak dan pase svojo čredo. Prav tu se naša pravljična pustolovščina prične, ko nepričakovano ena izmed ovc izgine. Spoznajte unikatnost kraške naravne in kulturne krajine s pomočjo poučnih vsebin knjige in otrokom predstavite osupljivi svet jam, ledenic, kamnolomov … Prelistaj knjigo in doživi kraško pustolovščino na družinskem izletu s knjigo v nahrbtniku. Knjiga vključuje zemljevid Brinkove krožne poti in zemljevid kulturnih in naravnih znamenitosti Krasa, ki skrivnostno čakajo, da jih odkriješ.

Naslov: Brinko in ena kraška dogodivščina
Avtor: Maja Ščuka
Ilustrirala: Tanja Kodre
Založila: Pršutarna Ščuka
Datum izdaje: 6.6.2021
Kraj in država izdaje: Kobjeglava, Slovenija
Jezik: Slovenski
Vezava: Trda
Število strani: 36
Dimenzije: 205 mm x 285 mm x  10 mm
ISBN: 978-961-07-0519-2

Plišasta igračka:

Brinko je prava otroška maskota Krasa. S svojo prikupenostjo vas bo očarav  in postal vaš mehek prijatelj pri odkrivanju skritih znamenitosti kraške pokrajine.

Darilni bon Pršutarna Ščuka:

Darilni bon v vrednosti 30 EUR lahko vnovčite v Pršutani Ščuka, kjer si lahko privoščite pravo kraško marendo, po končanem sprehodu po Brinkovi krožni poti. Kraško doživetje vključuje voden ogled domačije s 300 let staro murvo v obliki dežnika in družinske butične pršutarne. Obisk zaključite s degustacijo kraških dobrot. Lahko pa namesto doživetja, vnovčite darilni bon za nakup suhomesnatih izdelkov pršutarne.

 

 

Teža1 kg
Obvestilo

Zaradi velikega števila predhodnih rezervacij in povpraševanja po naših proizvodih  nekateri niso več na voljo.

Odprte so rezervacije za cele pršute za december 2023.

Hvala za razumevanje.

Akcija!